Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

NUORISOTOIMINTA
 
Nuorisovastaava & hoitajavastaava
Annukka Paavola 050 340 6552
 
Nuorisotoimintaan liittyviä kommentteja, kysymyksiä ja ehdotuksia voi laittaa myös sähköpostiin:  kor.nuorisotoiminta@gmail.com
 
HEPPAKERHO
 
Heppakerhossa opetetaan hevosen hoitamista ja siihen liittyvää vastuuta sekä myös huolehtimaan hevosen varusteista. Oman hoitohevosen voi saada tulemalla mukaan heppakerhoon. Kerholainen tarvitsee suomenkielen puhe- ja kirjoitustaidon. Alle 15-vuotiaiden tulee turvallisuussopimusten mukaisesti käyttää kypärää. Heppakerholainen tarvitsee seuran jäsenyyden. Kerhonohjaajat ovat vähintään Heppakerho-ohjauksen peruskurssin käyneitä ja toimivat ratsastuksenopettajan johdolla.
 
Heppakerho toimii koulun lukuvuoden aikana. Heppakerholaisten ei tarvitse ilmoittaa yksittäisistä poissaolokerroistaan. Mikäli kerholainen haluaa kesken kauden luopua paikastaan, tästä ilmoitetaan, jotta jonosta seuraava innokas pääsee mukaan!
 
 
Vuonna 2021 nuorisotoimintaa ja heppakerhotoimintaa on jouduttu korona-pandemian vuoksi rajoittamaan. Koronan helpottaessa pyritään käynnistämään nuorisotyötä mahdollisimman pian.
 

PIRTINMÄENPOLKU 4, 48410 KOTKA, PUHELIN 044-5222 543 (PÄIVYSTYSAIKANA ARKISIN KLO. 15-16)