Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 

ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN YHTEENVETO

Ratsastuskoulun hevoset hankitaan maahantuojalta ja tallille valitaan parhaat yksilöt lyhyen koeratsastuksen perusteella. Hevoset totuttelevat ratsastuskoulun elämään pari/kolme viikkoa, tänä aikana ratsastuksenopettaja ratsastaa hevosia ja opettelee tuntemaan niitä. Viime vuoden aikana jouduttiin vaihtamaan kymmenen ratsastuskoulun hevosta ja osa niistä on vielä nuoria ja kokemattomia. Tämä vaihtuvuus vaikuttaa myös tallikäyttäytymiseen, sillä hevoset eivät ole vielä tottuneet talliympäristöön ja toisiin hevosiin. Hevosten kohdalla on myös huomioitava, että ne ovat pakoeläimiä ja ne voivat pelästyä vaikka kyseessä olisi kuinka kokenut hevonen. Pyrimme mahdollistamaan sen, että kokenut ratsastaja ratsastaa hevosilla säännöllisesti.

Hoitajan taipale alkaa heppakerhosta ja sieltä edetään pikkuhoitajasta hoitajaksi. Hoitajakokouksia pidetään noin kerran kuukaudessa ja viime syksyllä jokaisen hevosen hoitajatiimille pidettiin oma palaveri. Hevosen käsittelystä on puhuttu hoitajien kanssa ja helmikuussa oli ulkopuolinen luennoitsija ja luentosarja jatkuu kesällä käytännön harjoituksien kanssa. Hoitajan tehtäviin kuuluu hoitohevosen taluttaminen talutusta vaativilla tunneilla.

Palautteessa oli toivottu paljon estetunteja, pyrimme järjestämään viikolle 1-2 ylimääräistä estetuntia kysynnän mukaan. Palautteessa oli toivottu sähköistä tuntien varausjärjestelmää, mihin voisi liittää esimerkiksi tiedot ratsastuskortista. Tämä asia on selvityksen alla.


Ratsastuksenopettajalle on viety viesti toiveista tuntien sisältöä, hevosten vaihtuvuutta ja palautteen antamista koskien. Toivomme, että esitätte toiveita opettajalle suoraan tuntien yhteydessä.
Nuoremmilta ratsastajilta on tullut palautetta, että aikuiset noudattaisivat myös yhteisiä pelisääntöjä namien antamista koskien. Joten muistattehan kaikki, että ratsastuskoulun hevosille ei saa antaa herkkuja.


Vastauksissa toivottiin erilaisia tuntivaihtoehtoja, asiasta voi olla yhteydessä ratsastuksenopettajaan. Kaikkea pyrimme järjestämään toiveiden mukaan. Itsenäistä ratsastusta ei ratsastuskoulussa voida järjestää, koska säännöt kieltävät sen.

Tallirakennus on vanha mutta toimiva, odottelemme miljardöörilahjoitusta. Sisä- ja ulkotilojen yleiseen siisteyteen kiinnitämme huomiota ja talkoita järjestetään useammat vuodessa. Seuraavat talkoot ovat 7.5, kaikki ovat tervetulleita.

 

 

PIRTINMÄENPOLKU 4, 48410 KOTKA, PUHELIN 044-5222 543 (PÄIVYSTYSAIKANA ARKISIN KLO. 15-16)